AlexRaja Avoin kirje Sosiaali- ja Terveysministeri Paula Risikolle koskien lastenjuojelun tilannetta

Suomi ja Eurooppa suurvaltojen sotkuissa

  • Maailman valtioiden valtionvelat
    Maailman valtioiden valtionvelat

Suomi on jakaantunut selvästi kolmeen ryhmään;

1. Mediamanipulaatioon uskovaan jengiin, jotka ovat valmiina liittymään elävänä pikkulapsia syövään ryssä-paholaisen vastaiseen rintamaan. Ammentavat tietonsa zionistien yksipuolisista uutisista ja muista medioista, eivätkä edes halua kuulla muita mielipiteitä. Eivät tiedä median taustavoimista, joten odottavat taistelua pahuuden ruumiillistuma-Putinia vastaa, kunnes joku jättiläinen talloo heidät maan rakoon.

2. Jengistä, joka ei talua, että ollaan lähempänä maailmansotaa, kuin milloinkaan toisen maailmansodan jälkeen, kun sitä ei mediassa kerrota. Tämä jengi jatkaa päivittäistä muurahaismenoaan niin kauan, kunnes joku jättiläinen talloo heidän maanrakoon.  

3. Ryhmä joka lukee länsi- ja itämedian manipulaatiot, ottaa asioista selvää, keskustelee avoimesti tilanteesta,  ottavat huomioon koko maailman tilanteet, joten ovat asioista perillä. Yrittävät vaikuttaa päättäjiin kaikin keinoin ympäri maailmaa, jotta vältyttäisiin ehkä koko maailman elollisen elämän tuhoavalta sodalta. Yrittävät viimeiseen asti, kunnes joku jättiläinen talloo heidät maan rakoon. 

Ryhmä 1 osoittaa selvää ja avointa vihamielisyyttä ryhmää 3 kohtaan, väittäen heidän olevan maanpettureita ja sotaa pelkääviä ryssän trolleja. Ryhmä 2 ei tietenkään edes tiedä ryhmien 1 ja 2 olemassaolosta, kun sitä ei uutisissa kerrota. 

Tilanne on täysin sama koko maailmassa. Erona ainoastaan median omistajat. Venäjällä, Kiinassa ja muissa hyvinhoidetuissa valtioissa asia on yksinkertainen, metta länsimaissa, Euroopassa ja Jenkeissä, median omistajuuspohja ei olekaan niin päivänselvä, eikä siitä saa selvyyttä ennen kovaa aherrusta. Lopulta, pitkän tutkimuksen jälkeen päätyy siihen, että koko länsimaista mediaa aukottomasti ohjailee Israelissa aina vallassaolevat ääriortodoksijuutalaiset kansainvälisine organisaatioineen. Kyseessä on siis tilanne, jossa länsimaita heidän tietämättään ohjaileva ryhmä haluaa sodan Kiina-Venäjää vastaan. Kuten jo mainitsin, niin näiden valtioiden ekonomia ja sotilaallinen puolustus on todella loisteliaasti hoidettu. Voi vaan pelkän valtionvelan perusteella laskea milloinkaan mediassa julkaisematonta faktaa joka selviää nopeasti oheisesta taulukosta. Huomionarvoisa seikka on, että kaikissa ns. hyvinvointivaltioissa Norjaa lukuunottamassa velka on huomattavan korkea. Euroopassa kaikki valtiot ovat riippuvaisia Venäjän kaasusta ja öljystä. Kiinalainen turisti käyttää ulkomailla ollessaan eniten rahaa. Minkälaisella asteikolla lasketaan, onko maan asiat hyvin hoidettu.

Mediasta löytyy monenmoista infoa, mutta täytyy muistaa kenen hallussa se on.

Median onnistuneen kampanjoeden johdosta länsimaat ovat Natottuneet omaa typeryyttään. Israel, jonka käsissä on sekä länsimaiset mediat että länsimainen pankkiirimonopoli ei tietenkään ole jäsenenä Natossa eikä EU-ssa, vaan organisaatiossa; Major non-NATO ally. http://en.wikipedia.org/wiki/Major_non-NATO_ally

Mediamanipuloinnilla ollaan siis luotu tilanne, jossa Naton ja EU:n ulkopuolinen Israel, joka on suht syrjässä mahdollisen maailmansodan kauhuilta, usuttaa lännen ja idän sotimaan keskenään. Tarkemmin kun miettii median ulkopuolelta, niin suomalaisilla ei ole mitään valitettavaa Venäjästä, kuten ei myöskään Venäjästä riippuvaisilla Eurooppalaisilla. Kuitenkin EU NATOn ohjastamana on aloittamassa täysin turhaa täysimittaista sotaa Venäjää vastaan pelkästään median asennemuokkauksen perusteella. 

Sodan lopputulokset ovat selvät; mikäli Venäjä liittolaisineen häviää, niin Israel tukijoukkoineen ottaa haltuunsa Venäjän luonnonrikkaudet sekä esim kultavarannot. Mikäli Venäjä liittolaisineen voittaa, niin Israel liittoutuu BRICSin kanssa. Missään tapauksessa Euroopalla ei ole mitään muuta tekemistä kuin tuhoutua kokonaan tai osittain.

Eikö Israel voisi viheltää pelin poikki, ja liittoutua BRICSiin ennen maailmansodan välivaihetta? Myös Israel on riippuvainen ydinsaasteettomasta hapesta sekä vedestä, vaikka niitä on suht helppo puhdistaa isommillekin massoille. Kannattaako antaa sodan alkaa pelkkien asenteiden ja periaatteiden vuoksi? 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat